Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η Νίνα Λοτσάρη στη σκηνή του Rex ως εκθαμβωτική Mata Hari


Το REX μεταμορφώνεται στο απόλυτο Music Theater
για να υποδεχτεί ένα μοναδικό show!

O επιθεωρητής Κλουζώ...έχει νεύρα. Η Μάτα Χάρι του χορεύει σαγηνευτικά για να του φτιάξει το κέφι. Η Λάρα Κροφτ ακονίζει τα μαχαίρια της, ενώ ο James Bond φτιάχνει μαρτίνι για όλους....”Shaken not stirred” φυσικά!

Μόνο σε ένα μέρος θα μπορούσαν να συναντηθούν όλοι αυτοί οι λαμπεροί ήρωες και αυτό είναι η καινούρια μουσικοχορευτική παράσταση της Νίνας Λοτσάρη στην ιστορική σκηνή του REX με τίτλο “Mata Hari Show”.

Συμπρωταγωνιστούν στο show οι  Μέμος Μπεγνής, Τάνια Τρύπη,  Τζώνυ Σκουλάς και guest star ο Χάρης Ρώμας.

Συμμετέχουν επίσης 7μελής ομάδα Ισπανικού  Φλαμένκο, η 14μελής ορχήστρα "GOLDFINGERS" & το βαλκανικών ήχων συγκρότημα χάλκινων  "PARADIS BALCAN", 15μελές μπαλέτο και ακροβάτες που θα σας καθηλώσουν. Το ρεπερτόριο του show ταξιδεύει τους θεατές μέσα από μουσικές επιλογές όπως από τις ταινίες Kill Bill, Mission Impossible, Chicago, Cabaret αλλά και πολλά ακόμα μουσικά θέματα που ζωντανεύουν σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών που  παρασύρουν σε ένα χορό κατασκόπων!

Έχοντας αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης τα τελευταία 5 χρόνια με τα εξαιρετικά show στο κέντρο των Αθηνών, η Νίνα Λοτσάρη φέτος ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, παρουσιάζοντας ένα 4ωρο μουσικοχορευτικό θέαμα υψηλών απαιτήσεων. Την απόλαυση της βραδιάς ανεβάζουν gourmet δημιουργίες από τον βραβευμένο σεφ Χρίστο Αθανασιάδη και επιλογές κρασιού από μία πλούσια wine list.

Την παραγωγή υπογράφουν:
Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης, Κωνσταντίνος Σκορδάλλης, ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

Τα κείμενα είναι του Χάρη Ρώμα ενώ οι χορογραφίες και η σκηνοθεσία είναι της η Αποστολία Παπαδαμάκη. Ενορχηστρώσεις & μαέστρος ο Kωνσταντίνος Παγιάτης.

Σκηνογραφία: Μανόλης Παντελιδάκης        
Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής και Χρήστος Λαζαρίδης
Styling- Κουστούμια: Πάνος Σταυριανός
Σχεδιασμός κοστουμιών Νίνας Λοτσάρη: Δημήτρης Ντάσιος
Σχεδιασμός video: Μάνος Χασάπης

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο -  ‘Ώρα προσέλευσης: 23.30
Είσοδος με ποτό είναι 15 ευρώ (υπάρχουν ειδικές τιμές για άνεργους και φοιτητές με την επίδειξη κάρτας) και τα gourmet menu ξεκινούν από 55 ευρώ.
Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Rex Music Theater,
Πανεπιστημίου 48, Αθήνα:210 3823269 & 210 3814591
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου